به گزارش ايرنا، حمید اکبری با اعلام اين خبر افزود: دبیرخانههای تخصصی آموزش پزشکی در وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشكي بر همه رشتههای علوم پزشکی همه دانشگاههای کشور، چه دولتی و چه غیر دولتی، نظارت دارند و هیچ رشتهای از کاردانی تا فوق تخصص نیست که از حیطه نظارت وزارت بهداشت خارج باشد.
وی ادامه داد: همه این مراکز دانشگاهی بر اساس چکلیستها، استانداردها و شاخصهای وزارت بهداشت، تحت نظارت هستند و هیاتهای ارزیابیکننده که متخصصان این رشتهها هستند، این واحدها را بازرسی میکنند و همه لوازمی که برای آموزش باید وجود داشته باشد را میسنجند.
رئیس مرکز خدمات آموزشی وزارت بهداشت گفت: اگر کمبودی در دانشکدهها باشد، اول اخطار و تذکر و مهلت داده میشود که کمبود و مشکل برطرف شود و اگر بر طرف نشد، توقف فعالیت آن دانشکده اعلام میشود.
وی افزود: از سال گذشته بیشترین اخطاری که به دانشکدهها داده شد، در رشته پرستاری و در واحدهای دانشگاه آزاد بود و سال گذشته به حدود 40 تا 50 دانشکده پرستاری دانشگاه آزاد اخطار داده شد و پذیرش دانشجو در برخی واحدها نیز متوقف شد.
اکبری افزود: تعداد دانشکدههایی که پذیرش دانشجو در آنها متوقف شد و اجازه داده نشد که دیگر دانشجو بگیرند، کمتر از 10 واحد بود البته به برخی از آنها تا بهمن ماه 96 مهلت داده شد که اشکالات را برطرف کنند و اگر در بازدیدی که دی ماه انجام میشود، مشخص شود که مشکلات را برطرف کردهاند، این واحدها میتوانند از بهمن 96 دوباره دانشجو بگیرند.
قائممقام معاون آموزشی وزارت بهداشت درباره مهمترین مشکل دانشکدههایی که پذیرش دانشجو در آنها متوقف شده است، گفت: بیشترین اشکال آنها کمبود هیات علمی بود که یا هیات علمی نداشتند یا از جاهای دیگر هیات علمی میگرفتند. برخی دانشکدهها نیز محیط آموزش عملی و بیمارستانی برای دانشجویان پرستاری نداشتند.
وی افزود: البته این اشکالات فقط در دانشکدههای پرستاری نبود و در برخی رشتههای دیگر از جمله در کارشناسی ارشد مدیریت خدمات بهداشتی-درمانی نیز با اینکه خیلی نیاز به کار عملی در «فیلد» ندارد، به علت کمبود هیات علمی، فعالیت تعدادی از دانشکدهها متوقف شده است.
نظر شما